bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

15-04-2007

MargreetDVD avond – Betty Asfalt Complex, Amsterdam – 11 april 2007

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 22:14

Op 11 april 2007 organiseerde Margreet Dolman een speciale avond voor de abonnee’s van de MargreetDVD in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Ook wij waren uitgenodigd.  We kregen een speciaal programma met Dominee Gremdaat die een paar preken voordroeg, en Margreet die zong en danste en interviews hield met mensen uit de zaal. Ik mocht kennis maken met Niels, die ons filmmateriaal uit Bath, UK (februari 2007) aan het monteren was.

Ik sta op de MargreetDVD nummer 2 en 3!!!!

Betty Asfalt Complex in Amsterdam Dominee Gremdaat in gesprek met Margreet op het scherm Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat houdt een preek - let op cameraman Niels op het podium! Margreet announces Margreet reads her poetry

On April 11, 2007, there was a special evening in the Betty Asfalt Complex. All members of the MargreetDVD were invited. There was a special program. Our Dominee Gremdaat did preach some great sermons, and Margreet Dolman sang and danced. Besides that, she did some interviews with members of the audience. It was a great pleasure to meet Niels, who is now editing the film material I shot in Bath, UK in February 2007! We’ll be on the MargreetDVD no. 3!

Enne … op 7 januari 2007 kreeg ik bezoek …

bazbo & Paul Haenen, January 7, 2007

And … I got a visitor in the house on January 7, 2007

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment