bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

15-04-2007

Jon Anderson – 013, Tilburg – March 24, 2007

Filed under: Muziek - Music - LIVE — bazbo @ 00:05

Jon Anderson - 013, Tilburg - March 24, 2007 Jon Anderson - 013, Tilburg - March 24, 2007 Jon signing afterwards bazbo and Jon Anderson

Setlijst:
Yours Is No Disgrace
Long Distance Runaround
Time and a Word
Give Love Each Day
Starship Trooper
This Is (Buddah Song)
Ritual (Nous Sommes du Soleil)
Olias
Owner of a Lonely Heart
9 voices
Piano Medley (Set Sail Communication – Close To The Edge – The Reveiling Science Of God)
Far Away in Badgdad
Tormato
Superglue
And You and I
Sweet Dreams
I’ve Seen All Good People
Heart of the Sunrise
Turn of the Century
Show Me
Roundabout
Soon

Jon Anderson deed een speciale show in 013, Tilburg op zaterdagavond 24 maart 2007. Nog eenmaal zou hij zijn Nederlandse publiek vertellen over zijn songs. Een ware workshop, dus. Welnu, hij stond er met zijn akoestische gitaar en zijn piano. Dat waren zijn enige hulpmiddelen. Het repertoire bestond voornamelijk uit Yes-songs en een enkel solo-liedje. Gedurende het programma stelde het kleine publiek vragen, die meneer Anderson geduldig beantwoordde. Ook vroegen enkele jonge muzikanten in de zaal of ze een stuk voor Anderson mochten spelen. And You And I en Heart Of The Sunrise waren mooie intermezzo’s. Na afloop deelde mijn held handtekeningen uit. Ik kon zelfs met hem op de foto … stom dat ik mijn toestel had ingesteld op ‘flitsen’; nu lijkt het alsof Anderson al dood is, maar het zelf is vergeten ….

Jon Anderson did a special show in 013 Hall in Tilburg. It was Saturday Night, March 24, 2007. Just for this once he’d tell his Olandese audience about his songs. It’d be a workshop, as he announced. He was there with just his acoustic guitar and his piano. His repertoire was only Yes-tunes and some solo songs. During the show, he gave the audience the opportunity to ask questions, which he answerered patiently. There were even two young members in the audience that asked if they could play some music for mr. Anderson! ‘And You And I’ and ‘Heart Of The Sunrise’ became nice intermezzo’s in that way. After the show, Mr. Anderson signed whatever we wanted. My wife shot a picture of him with me, but sadly I had installed my camera with flash, which resulted in an awful picture, on which Jon looks like he’s dead already, but forgot himself …

• • •
 

1 reactie »

 1. “nu lijkt het alsof Anderson al dood is, maar het zelf is vergeten …”

  HAHAHAHA

  HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  HAHAHAHAHA Gier gier gier giebel grinnik gier !!!!

  Onmiskenbare Bazbo retoriek….I love you 🙂

  Reactie by XalHome — 16-04-2007 @ 01:19

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment