bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

01-05-2007

Koninginnedag 2007

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 23:03

We waren wat laat in het centrum van Apeldoorn, dit jaar. En we zagen wel wat muziek, maar niet zoveel straattheater als we wel gewild hadden. Beetje tegenvaller, dus. Maar de jongens die Ierse folkmuziek speelden in Finnigan’s waren wél leuk!

 lol bij GigantEline, Marja & Robert - GigantEline & Marjabazbo and fansLuc and Mike showing up!beer tray’s funbeer tray’s fun part IIbazbo’s dinner at Hathor’syoung Olandese play Irish folk music at Finnegan’s caféyoung Olandese play Irish folk music at Finnegan’s café… and a captive audience …the bucket and microphone trickyoung Olandese play Irish folk music at Finnegan’s café

We were a little late in the centre of Apeldoorn, this year, so we missed most of the street theatre. There was some nice live music, mainly at Gigant Café. And later, there was this fine Irish music at Finnigan’s Irish pub.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment