bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

27-05-2007

Jazz In The Woods – May 25, 2007

Filed under: Muziek - Music - LIVE — bazbo @ 18:26

Blues band Flavium speelt nog steeds! - Blues band Flavium still exists!Bob Kerr and his Whoopee Band !The Professor en de zingende zaag - The Professor and the ’singing saw’The Professor and his ‘love hat’The Professor and his multifunctional ‘love hat’Bob KerrBob Kerr - oud, maar nog steeds actief én grappig - old, but still active ánd funnyDe Beter R. De Vries Band - groovy dance jazz!Kijk eens naar dat orgel en die lesliebox … mjam! - Watch that organ and lesley speaker cabinet … wow!Even stemmen - Little tune up … Keith Emerson style!

Op vrijdagavond 25 mei vond het Jazz In The Woods festival plaats. Jazz- en popmuziek door het hele centrum van Apeldoorn. Overal waar we kwamen was het net pauze – dat zul je altijd zien – maar er was toch veel te genieten… Let op het Hammond orgel van De Beter R. De Vries Band!

The Jazz In The Woods festival was this year on Friday evening May 25. One could enjoy all kinds of jazz and pop music in the town centre of Apeldoorn. But as always, at every stage we walked by, there was intermission. Still, we enjoyed some nice music. Please notice the Hammond organ of the Beter R. De Vries Band!

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment