bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

04-06-2007

Dunkelbunt – Morgenlandfahrt

Filed under: MuziekTIPS - Recommended music — bazbo @ 23:45

Dunkelbunt - Morgenlandfahrt

Gebaseerd op een fietstocht die DJ Dunkelbunt maakte van Wenen naar Athene. Hij noteerde al zijn indrukken en verwerkte die in zijn muziek. Zo hoor je ook allerlei veldopnames. Het maakt het geheel tot een bonte mix van slome dance, opzwepende Balkanmuziek en maffe Duitse teksten. Niet alles is even kaleidoscopisch, maar als geheel is dit een interessant project.

Based on a journey that DJ Dunkelbunt made on a bike. He travelled from Vienna to Athens and noted all his impressions to put them into his music. We hear several field recordings. That makes this album a special mix of slow dance, hot Balkan music and silly German lyrics. Not everything is as caleidoscopic as some parts, but as a whole it’s an interesting project.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment