bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

09-06-2007

Tweede Margreet-DVD abonnee avond – Betty Asfalt Complex, Amsterdam – 7 juni 2007

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 00:02

Deze keer gaat Luuk mee - Luuk is going with me this timeKebab speciaal in de Nieuwendijk - Kebab special at the Nieuwendijk in AmsterdamLuuk bestelt hetzelfde - Luuk is having the same dish…  en eet zijn bord leeg! Ik niet. - … and empties his plate. I can’t.Dominee Gremdaat tijdens zijn preek. Suzanne en Niels Schröder filmen. - Reverend Gremdaat during his sermon. Suzanne and Niels Schröder are filming.Luuk laat een luide boer tijdens de pauze in de foyer van het Betty Asfalt Complex. - Luuk during the intermission in the foyer of the Betty Asfalt Complex.Margreet Doman leest voor uit haar boek. - Margreet Dolman reads for us from her own book.Margreet leest voor! - Margreet reads out loud!

De tweede Margreet-DVD abonnee-avond trok wat minder bezoekers dan de eerste. Niettemin, er waren leuke preken van Dominee Gremdaat. Margreet interviewde weer wat bezoekers, maar ons hoogtepunt was haar vertolking van ‘Dokter Bernard’, in de Margreet-versie. Mijn verzoeknummer!

This was the second evening that was organized around the Margreet-DVD. Although there were less attendancees, it was a nice evening with great sermons by Reverend Gremdaat, and sweet conversations by Margreet Dolman, and even my request: the chanson ‘Dokter Bernard’ in Margreet style!

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment