bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

02-07-2007

Tja, soms kom je hem op de gékste plaatsen tegen …

Filed under: De rubber kip - The rubber chicken — bazbo @ 17:12

Huh?

Je vindt soms de gékste dingen op het internet. En ik maar denken dat BowTieDad, van wie ik het plaatje van de hand die de rubber kip vasthoudt kreeg (om als avatar te gebruiken), hem zelf gemaakt had… maar hij had de rest eraf geknipt!

Sometimes you find the most absurd things on the internet. Once, BowTieDad from Sweden gave me the picture of the hand that holds the rubber chicken. I could use it as an avatar. I thought he made that picture himself. But now it seems he just cut off the rest!

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment