bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

17-09-2007

Iers Festival bij Ian’s pub – zaterdag 15 september 2007 – Irish Festival at Ian’s Pub

Filed under: Muziek - Music - LIVE — bazbo @ 18:30

Een mooie septemberdag. En een festivalletje bij Ian’s Pub in Apeldoorn. Captain Scally Wag bracht leuke pret-Pogues muziek. Binnenkort live in Finnigan’s (13 oktober) en het Bluescafé (ergens in november). Gaan, hoor! O, en lang leve Murphy’s Red!

A beautiful September day. And also a little Irish festival at Ian’s Pub in Apeldoorn. Captain Scally Wag plays nice fun-Pogues kinda music. Soon live in Finnigan’s (October 13) and the Bluescafé (in November). Do go and see them! Oh, and praise Murphy’s Red!

Captain Scally WagCaptain Scally Wag bassistCaptain Scally WagCaptain Scally WagE’s collega Ria en haar man - E’s colleague Ria and husbandDe fiets van de collega - The colleague’s bicycle“I’m as drunk as drunk can beeeeeeeee!”Â

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment