bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

03-11-2007

The Steel Breeze – Gigant, Apeldoorn – November 2, 2007

Filed under: Muziek - Music - LIVE — bazbo @ 17:27

The Steel Breeze

The Steel Breeze is een Apeldoornse Pink Floyd cover band. Ze spelen materiaal van ‘Meddle’ (‘Echoes’!), ‘Dark Side Of The Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’ (‘Dogs’ in z’n geheel!) en ‘The Wall’.

The Steel Breeze is an Apeldoorn based Pink Floyd cover band. The band plays material from the albums ‘Meddle’ (‘Echoes’!), ‘Dark Side Of The Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’ (the complete ‘Dogs’!) and ‘The Wall’.

RemcoReinierRemcoRemcoBacking vocalists sing ‘Shine On You Crazy Diamond’DrummerRemco singing ‘Mother’ReinierBack vocalists and bass playerdrummer & HansFemale singersHansHans and his audienceRemco & HansHansHansThe Steel Breeze on illuminated smoking stageRemco & HansRemco & HansHansPaulu$E, Paulu$ and au3 (note: Hennie in the back!)The Steel BreezeThe Steel Breeze on illuminated stagePaulu$, au3, and a young FoolZ fan behind them!HansRemco & HansRemco & HansRemco & Hansview from behind the drum kitGigant crowdGigant crowdSteel Breeze goodbyeSteel Breeze goodbyeSteel Breeze goodbyeÂ

• • •
 

2 Comments »

  1. Beste optreden ooit in Gigant!!!
    Volgend jaar weer, kijk er al naar uit.. 😀

    Reactie by Ronald — 14-12-2007 @ 21:30

  2. graag informatie optredens ,of niewsbrief dank je wel

    Reactie by jaap franken — 22-02-2009 @ 11:48

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment