bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

12-03-2008

Hete boel (1)

Filed under: Publicaties voor FOK! - overig — bazbo @ 01:00

“We zijn hartstikke druk geweest met studeren,” zei Jasmijn. Samen zaten we in mijn kamer koffie te drinken. “Laten we onszelf eens verwennen.”
Ik keek mijn huisgenote aan. Ze kreeg rode wangen en dan wist ik genoeg: die had zichzelf betrapt op een dubbelzinnige opmerking. “Zo bedoel ik het niet!” riep ze. “Niet meteen denken in termen van ruige seks.”
“Ik begon niet over onszelf verwennen,” zei ik. We gierden het uit. Meiden onder elkaar.
“Maar wat gaan we doen?” vroeg Jasmijn.

“Wat doen we eerst?” vroeg ik, toen we ons hadden uitgekleed. Jasmijn heeft een mooi lijf en ik vind het altijd leuk om naar haar te kijken. Mooie ronde borsten, lekkere volle billen en een zorgvuldig onderhouden streepje schaamhaar. Ik ben niet ontevreden over mijn eigen lichaam, maar word wel eens jaloers als er iemand naast mij staat die er zo uitziet als Jasmijn. Zij heeft ook altijd de meeste aandacht van mannen als we samen uitgaan. Haar vriend Johan is altijd heel trots als hij met haar door de grote winkelstraat paradeert. Jasmijn is een meid met wie je gezien wilt worden.
“Een ontspannende voetmassage,” zei ze. Ze deed haar badjas aan en ging me voor.
Het voetenbad was prettig warm. Heerlijk om mee te beginnen. We keken eens om ons heen. Rondom het voetenbad waren de toegangsdeuren naar allerlei sauna’s en baden.
“Gaan we straks beginnen met een sauna?” stelde ik voor. “Dan kunnen we later een stoombad of kruidenbad nemen.”
“Goed idee,” zei Jasmijn. “Laten we lekker de hitte opzoeken.”

Nog geen kwartier later liepen we een sauna binnen. We waren de enigen. Ik legde mijn handdoek op de houten bank en ging er bovenop zitten. Jasmijn kwam naast me. Even waren we stil. Na een paar minuten deed de warmte me transpireren. Ik gaf me er helemaal aan over en zuchtte.
“Lekker?” vroeg Jasmijn.
“Hmmm,” bevestigde ik.
“Dit ook lekker?” Ik voelde de hand van Jasmijn op mijn bovenbeen. “Ik word altijd opgewonden als ik in de sauna zit,” fluisterde ze. “Wat wil je ook, met al die blote lijven om je heen?”
Ik liet haar begaan. Ze streelde mijn borsten en drukte haar lippen op die van mij.

Plotseling ging de deur van de sauna open. Er kwam een jongeman binnen. Tja, en waar kijk je dan als eerste naar? Niet naar zijn hoofd, want zo knap was hij niet.
“Oei,” zei Jasmijn. Ik zag dat zij ook naar de jongen keek. Haar ogen waren groot. Ik stootte haar aan en ze keek me aan. Onmiddellijk moesten we allebei lachen. Jasmijn boog naar mij toe en fluisterde in mijn oor: “Dat is geen piemel meer, maar een gevaarlijk stuk gereedschap.”
De knul klom naar een bank in de donkere hoek. Daar legde hij zijn handdoek neer en ging hij er bovenop zitten.

“Zullen we hem een beetje plagen?” vroeg Jasmijn.
Ik knikte.
“Waar waren we gebleven?” vroeg ze. Ze legde haar handen weer op mijn borsten en kuste me weer. Ik streelde haar rug. Ondertussen keek ik naar de jongen. Die zat verbaasd naar ons te kijken. Ik zag zijn ogen glinsteren in het halfduister.
Jasmijn gleed met haar tong langs mijn hals naar beneden. Ik kreunde zachtjes en legde mijn hand op haar heerlijke billen. Het puntje van haar tong draaide kleine rondjes rondom mijn tepel. Ze was lief en teder. Terwijl ze bezig was, draaide ze haar hoofd een beetje, zodat ze naar de jongeman kon kijken.
“Gelukt,” fluisterde ze.
Ik keek. Het was zo donker in het deel van de saunacabine waar hij zat, dat ik flink moest turen om goed te kunnen zien hoe de jongen erbij zat. Hij had zich uitgebreid geïnstalleerd, zodat hij goed uitzicht op ons had. Hij leunde met zijn rug tegen de houten wand. Hij hield zijn fors gezwollen deel in zijn hand en maakte er ritmische bewegingen mee.
Ik grinnikte en keek weer naar Jasmijn. Die lachte terug en stopte haar tong in mijn mond. Haar hand gleed langs de binnenkant van mijn dijbeen. Net toen ze zachtjes mijn benen iets verder uit elkaar duwde en met haar vingertop mijn warmte aanraakte, ging de deur van de sauna open.

Er kwam een wat oudere dame binnen. Ze was nogal corpulent. Nogal erg. Met haar handdoek probeerde ze van alles te verbergen, maar dat lukte niet. De handdoek was veel te klein. Ze ging met haar blubberbips tussen ons en de jongeman in zitten. De jongen had zijn klusje moeten staken. Hij zat met een rood hoofd zijn erectie te verbergen door zijn benen over elkaar heen te leggen. Jasmijn en ik keken elkaar aan. Dat hadden we beter niet kunnen doen. We kregen onmiddellijk de slappe lach.
“Even afkoelen,” zei ik en stond op. Jasmijn liep giechelend achter me aan.

We hadden onder een koude douche gestaan en buiten wat rondgelopen. Daarna waren we wat andere cabines gaan doen. Het stoombad was ook lekker. Aan het eind van de dag lagen we in het bubbelbad.
“Heerlijk, zo’n dagje,” zei Jasmijn.
“Moeten we vaker doen,” zei ik.
Jasmijn boog naar mij toe en gaf mij een zoen op mijn mond. “Doen we.” Ze kroop tegen me aan en we keken om ons heen.
“Verrek, daar heb je hem ook weer,” zei Jasmijn. De jongeman die we in de eerste sauna hadden zitten ophitsen, kwam in onze richting gelopen. Ineens voelde ik Jasmijns tong in mijn oor. De jongeman zag het en het had gelijk effect. Zijn geslacht kwam in beweging en werd wat stijfjes.

“De held,” zei ik. “Hij gaat dompelbad in.”
“Stoer, hoor.”
Even was hij onder water. Toen kwam hij weer boven en klom hij eruit. Tja, en toen kwam hij naar het bubbelbad toe. De bubbeltjes waren even opgehouden. Het bad moest gezuiverd worden. De knul kwam het bad in en zo konden we hem van dichtbij bewonderen.
“Het is toch allemaal betrekkelijk,” zei Jasmijn die de jongen met haar ogen volgde.
“Wat bedoel je?” vroeg ik.
“Moet je kijken,” fluisterde ze. “Zijn joekelaar is geslonken tot slap hapje.”
Ik begon te schudden van het lachen, maar probeerde me in te houden. De jongen ging ging vlak naast Jasmijn zitten. We keken elkaar aan en hadden moeite om niet in huilend lachen uit te barsten.
Ineens leek het of de bubbeltjes weer gingen werken. Maar dat was niet zo. Van tussen de benen van de jongen vandaan kwamen grote bubbels. Hij liet een enorme scheet. Jasmijn en ik keken elkaar met grote ogen aan.
“Kijk, dan haak ik af,” zei ik.
Jasmijn kreeg opnieuw de slappe lach en als dat gebeurt, is dat heel aanstekelijk. Snel verlieten we het bad. We gierden het uit. Meiden onder elkaar.

“Het was heerlijk,” zei ik, toen we thuis kwamen. Jasmijn liep even mee naar mijn kamer, omdat we al onze spullen in mijn grote tas hadden gestopt.
“Prima dagje,” zei ze. “Zoals we hebben afgesproken: dit doen we vaker.” Ze haalde haar spulletjes uit mijn tas. “Ik ga naar boven, naar Johan. De warmte zit nog steeds in me. Godskolere, wat ben ik heet. ’s Kijken of hij me op een andere manier kan verwennen.”
Ter afscheid gaven we elkaar nog een trage kus. Toen ze weg was, schopte ik mijn schoenen uit en plofte ik neer op de bank. Ik voelde me loom en rozig. Herinneringen aan vandaag vulden mijn hoofd. Langzaam vond mijn hand de weg in mijn onderbroekje.

Maart 2008

Hier lees je ‘m op FOK!.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment