bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

01-05-2008

Plantjes opkweken

Filed under: Luuk = Lekker — bazbo @ 21:50

Doe het plantje in de pot en druk de grond erom heen goed aan. Dan bewateren.

Voor het vak biologie moet ik in het vierde jaar ook weer een jaaropdracht doen. Het leek me leuk om plantjes op te kweken. Hieronder laat ik zien hoe het gaat en hoe ver ik steeds ben.

April 2008:

Koop zaailingen. Die van ons kwamen via internet. Een hele doos vol.Ik ga voor de meloenpeer, deze keer.Maak labels voor je potten, zodat je later nog weet wat je eigenlijk hebt gekweekt.Doe dit ook bij allerlei andere potten.Koop een zak potgrond en maak die open.Doe de potgrond in de potten.Doe het plantje in de pot en druk de grond erom heen goed aan. Dan bewateren.Ik heb de plantjes in de woonkamer voor het raam gezet.

overzetten naar grote pottenoverzetten naar grote pottenoverzetten naar grote pottenoverzetten naar grote pottenoverzetten naar grote pottenoverzetten naar grote pottenbemestenaf en toe bemestenregelmatig goed water gevende boel goed water geven

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment