bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

01-05-2008

The Steel Breeze – Leienplein, Apeldoorn – April 29, 2008

Filed under: Muziek - Music - LIVE — bazbo @ 18:55

The Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008

The Steel Breeze tijdens het Prinsennacht festivalletje op het Leienplein in Apeldoorn. Een korte set, maar wel vol met fantastische muziek. De hele ‘Wish You Were Here’ plaat, en hoogtepunten van ‘Dark Side Of The Moon’ en ‘The Wall’, met ‘Comfortably Numb’ als afsluiter.

The Steel Breeze at the Prince’s Night festival on the Leienplein in Apeldoorn. A short set, but full of fantastic music. The complete ‘Wish You Were Here’ album, and highlights of ‘Dark Side Of The Moon’ and ‘The Wall’, with ‘Comfortably Numb’ as the encore.

The Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008The Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008RemcoHenk PalmRemcoThe Steel Breeze - female singersThe Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008The Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008The Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008The Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008RemcoHenk PalmThe Steel Breeze audience - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008The Steel Breeze drummerThe Steel Breeze - female singer - The Great Gig In The SkyThe Steel Breeze - female singers - The Great Gig In The SkyThe Steel Breeze - female singer - The Great Gig In The SkyRemco

The Steel Breeze - Leienplein, Apeldoorn - April 29, 2008

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment