bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

06-05-2008

Brussel – 3 en 4 mei 2008

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 00:36

De Grote Markt - Het Stadhuis

Een echt dagboek is overbodig. Kijk gewoon naar de foto’s.

A real diary isn’t necessary. Just take a look at the pictures.

Dag 1: zaterdag 3 mei 2008

07.30 uur - bij de bushalteWachten op de trein naar SchipholIn de treinAankomst op Brussel CentraalBrussel Centraal StationDe Grote MarktDe Grote Markt - Het StadhuisFoto’s maken op de Grote MarktTerras gevonden en oriënteren op de Grote MarktKijk, hier zijn we!Affligem en Westmalle Triplecroque hawai, brouchette en toast cannibalDe Grote Markt - NoordoosthoekDe Grote Markt - BroodhuisDe Grote Markt - Huis van de Hertogen van BrabantDe Grote Markt - De Vos, Den Hoorn en De Koning Van SpanjeDe Grote Markt - De Duif links - het huis van Victor HugoManneken Pisvoor Manneken PisHotel Bedford - Zuidstraatonze hotelkamerSint-Hubertus galerijenMartelaarspleinreuzenstripboeken in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaaléchte halve liters Hoegaarden witbierSint-Hubertus galerijenvisrestaurants in de BeenhouwersstraatDe BeursLeffe Blond bij Le Grand Caféstripboeken en het menu lezen bij Le Grand CaféLe Grand Café en Beursgebouwgyros en kebab schotels op de KaasmarktKaasmarktGrote Markt - BroodhuisGrote Markt - Stadhuissap en Leffe in het Grand Café FalstaffGrand Café Falstaff interieurGrand Café Falstaff aan het Beursplein

Dag 2: zondag 4 mei 2008

ontbijtbuffetStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars ExhibitionStar Wars Exhibitionlunch bij ‘De Pistolei’ aan de Grasmarktwafel met fruit en slagroom en chocoladeGrasmarktSint Michiels en Sint Goedele kathedraalSint Michiels en Sint Goedele kathedraaluitzicht vanaf de Sint Michiels en Sint Goedele kathedraalSint Michiels en Sint Goedele kathedraalSint Michiels en Sint Goedele kathedraalSint Michiels en Sint Goedele kathedraalSint Michiels en Sint Goedele kathedraalKoningsstraatpoppenkast in het paleispark WarandePaleis der NatiesKoninklijk PaleisKoninklijk PaleisKoningsplein met Paleis van Justitie op de achtergrondSint Jacob Op Koudenbergkerk op het KoningspleinRavensteinstraatuitzicht vanaf de Kunstbergen weer terug in de trein naar huis

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment