bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

10-06-2008

Dagje Deventer, 7 juni 2008 – Visiting the city of Deventer, June 7, 2008

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 22:08

In een vlaag van verveling besloten we om Deventer te bezoeken. Wat we niet wisten, is dat de oude stad bevuild was met de jaarlijkse kermis. Toch was het gezellig.

We were a bit bored, so we decided to visit the city of Deventer. We didn’t know that at that time there was the yearly fair. Still, we had a nice time.

Bij het station: de parkvijver - Right outside the railway station: the parkKarper in de vijver - Fish in the parkBroederkerkBroederkerkSmalle straatjes in Deventer - The small streets in DeventerWinkelschappen met badeendjes voor ke - Shop full of bathing ducks for keSmalle straatjes in Deventer - The small streets in DeventerDe waag in DeventerDeventer kermis - Deventer fairwitbier - white beerDeventer kermis - Deventer fairMini-kermis - mini fairoude gevels - old housesoude huizen - old housesDeventer blik op de IJsselbrug - Deventer look on the IJssel river bridgeDeventer IJsselkade - Deventer IJssel riversideoude pakhuizen - old housesoude pakhuizen - old housesbazbo’s starter: Indian cheese at the India restaurantchutney and raitacurryscurryscurrysnagerecht - grand desert

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment