bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

30-06-2008

EK-Finalefeest, 29 juni 2008 – EC soccer Finals Party, June 29, 2008

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 22:55

Watching the finals

Fruit salad with watermelonthe garden and ERobertIngrid, Roland, hidihi and JellekeDinner table inside - salads and saucesRichard baking the potatoesRichard & kebabs & baked potatoesE, Roland, Marja & Robertkebabs and baked potatoesMarja, Jelleke & IngridRobertRichardMike Daan & FreekMike Robert Daan Luuk & FreekFreekIngridLuukJelleke & IngridLuuk & DaanLuuk & DaanJelleke, Ingrid & RolandJelleke & IngridWatching the finalsLuuk, Mike & DaanWatching the finals - IngridJelleke, hidihi, IngridWatching the finals - IngridWatching the finalsWatching the finals sleeping - IngridWatching the finals

En hier zijn hidihi’s foto’s! Here are hidihi’s pictures!

E, Marja & IngridOranjewijn - Orange winebazboJellekebazbo’s gardenFreekhidihiRolandE, Marja & hidihibazboFreekMikeLuuk aka Mr. PerfectRobert & Luukhidihi’s shoesWatching the finalsWatching the finals

Robert & bazbo

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment