bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

15-10-2008

18 jaar getrouwd

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 19:53

Op vrijdag 19 september 2008 waren we achttien jaar getrouwd. Dat moest gevierd. Maar dat kon niet, want een goede vriend had het in zijn hoofd gehaald op die dag óók te trouwen. Dan maar wat later. Zaterdag 4 oktober aten we ‘mezze’ bij Adnan en zijn broer in het splinternieuwe restaurant ‘Sinni’.

We celebrated our 18 years wedding anniversary on Friday September 19, 2008. We wanted to celebrate that. But we couldn’t, because of a good friend was going to marry on that day too. So we celebrated a bit later. On Saturday October 4 we had some delicious ‘mezze’ at Adnan’s and his brother’s in their brand new restaurant ‘Sinni’.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment