bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

20-10-2008

Sheik Yerbouti with Napoleon Murphy Brock – In der Tenne, Elkenroth, Germany – October 18, 2008

Filed under: Muziek - Music - LIVE — bazbo @ 10:10

 

Frank Zappa coverband trad op met speciale gast Napoleon Murphy Brock, die bij Zappa zelf in de band speelde van 1973 tot en met 1976. Met een Pink Floyd coverband in het voorprogramma (die pas een half jaar samen speelden – dit was hun derde concert – maar wat klonk het gaaf) speelde SY de sterren van de hemel. En dat alles op de bovenverdieping van een grote boerenschuur met een wel heel raar podium. Ondanks de lange reis erheen (dank aan ke voor het rijden en Lilian voor gezelschap) was dit de moeite waard: mooie muziek en weer veel bekenden en nieuwe mensen ontmoet! Onderaan dit bericht staan links naar mijn youtube filmpjes.

This Frank Zappa coverband played this evening with special guest Napoleon Murphy Brock, who played in Zappa’s band from 1973 till 1976. The opening band was a Pink Floyd coverband that had formed only a half year ago – this was their third concert ever – but did this sound good! Then Sheik Yerbouti played a fantastic set. It all happened on the second floor of a large farmer’s barn with a curious stage. This concert was worth the long journey to get to it (thankz to ke for driving and to Lilian for the company): good music and the chance to meet lots of familiar and new people! On the bottom of this post you’ll find the links to my youtube movies. 

ke and Lilian during a break near Köln

Youtube:

Tush Tush Tush + Advance Romance

Aybe Sea + Inca Roads

The Idiot Bastard Son

• • •
 

2 Comments »

 1. Ondanks het weinige licht; mooie foto’s! En ja, zó was het 🙂

  Groetjes,
  Lilian

  Reactie by Beli — 20-10-2008 @ 21:54

 2. Thanks for that, was a beautiful night! nice gig, nice people, great athmosphere!!!
  see you at the next gig!
  Burghardt

  Reactie by Burghardt — 22-10-2008 @ 13:34

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment