bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

14-06-2009

De drie wijzen – Art Café ‘Sam Sam’, 14 juni 2009

Filed under: bazboptredens - aankondigingen en verslagen — bazbo @ 23:15

Dit was officieel het eerste optreden van ‘De drie wijzen‘. Er kunnen natuurlijk altijd mensen bij, maar de mensen die er zaten, luisterden gemotiveerd. Hulde aan het publiek! De drie wijzen presenteerden twee sets.

Set 1:
* Soundcheck: ‘Kantje boord’ (bazbo)
* Opening door bazbo
* ‘Mijn grandioze voetbalcarrière’ (uit ‘Alles kan kapot’) (bazbo)
* ‘Welpje – Mijn grote ontdekking bij scouting’ (uit ‘Alles kan kapot’) (bazbo)
* diverse gedichten (John Hölsgens)
* ‘Van de redactie’ (Tim Op het Broek)
* ‘De Grote Dag’ (Tim Op het Broek)

Set 2:
* ‘Auw! Mijn klauw!’ – première (bazbo)
* diverse gedichten (John Hölsgens)
* ‘De kunst van het daten in vier bedrijven’ (Tim Op het Broek)
* ‘Poepkaas’ (bazbo)
* diverse gedichten (John Hölsgens)
* ‘Als Maastricht in bloei staat’ (Tim Op het Broek)
* Afsluiting door bazbo
* ‘Ranzig seksverhaal’ (bazbo)

De aankondiging in de Stentor - June 12, 2009

Ik heb GEEN zware jeugd gehad!

De aankondiging buiten bij 'Sam Sam'John Hölsgens & TheGrandWazooE, Luuk & John Hölsgensbazbo leestTim Op het BroekTim Op het Broekbazbo leestLisa, Judy & Reinier aan de soepBas, Emile & Cynthia aan de soepBas (FOK!ker BELASTING) & LuukFOK!ker BELASTING, Luuk & FOK!ker LonaaEmile, Ethell & John Hölsgens aan de soepRichard, Marja & RobertRichard, Marja & RobertEmile, John Hölsgens & Tim Op het BroekEthell & Tim Op het Broek aka TheGrandWazoo aka Billybazbo's dinner - kalfsvlees gevuld met geitenkaas

Foto’s door AUKE:

EHet podiumJohn Hölsgens & Tim Op het BroekJohn HölsgensTim Op het BroekbazboTim Op het BroekJohn HölsgensHet publiek - Robert, Marja, E, Richard & BasMeer van het publiek - Richard, Bas, Luuk & hidihiTim Op het BroekJohn Hölsgens, bazbo & Tim Op het BroekJohn Hölsgens, bazbo & Tim Op het BroekJohn Hölsgens, bazbo & Tim Op het BroekTim Op het Broek, bazbo, Robert & EbazbobazboFOK!ker LonaaFOK!ker BELASTING (Bas)Luuk

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment