bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

04-07-2009

Deventer Op Stelten – July 4, 2009

Filed under: Fotogalerij 2007-2009 — bazbo @ 23:13

expositie in de BergkerkTheater Gajes (Ned) 'Naissance aux Treizième'Bergkerk, DeventerGrotest Maru (Dts) 'Koppelort N' op de BrinkGrotest Maru (Dts) 'Koppelort N' op de BrinkNoah (Dts) 'Drunken Master' voor de WaagNoah (Dts) 'Drunken Master' voor de WaagNoah (Dts) 'Drunken Master' voor de WaagNoah (Dts) 'Drunken Master' voor de WaagNoah (Dts) 'Drunken Master' voor de WaagWitbier op de BrinkKohinoor of India - startersbazbo's Tikka Paneer - Indiase kaas, gemarineerd en gegrildE's voorgerecht - hete garnalenE's hoofdgerecht - Indiase rijsttafelbazbo's hoofdgerecht - lamsvlees met spinazieCompagnie Malabar (Fr) 'Helios II' op de BrinkCompagnie Malabar (Fr) 'Helios II' op de Brink voor de WaagCompagnie Malabar (Fr) 'Helios II' op de BrinkCompagnie Malabar (Fr) 'Helios II' op de BrinkZebra Theater (Dts) 'Urbansky & Popp' op de BrinkZebra Theater (Dts) 'Urbansky & Popp' op de BrinkClose-Act (Ned) 'XL-Insects' op de BrinkClose-Act (Ned) 'XL-Insects' op de BrinkClose-Act (Ned) 'XL-Insects' op de Brink voor de WaagLarkin'About (Eng) 'The Angels' op de BrinkLarkin'About (Eng) 'The Angels' op de BrinkLarkin'About (Eng) 'The Angels' op de BrinkLarkin'About (Eng) 'The Angels' op de BrinkFrans Custers (Ned) 'Het Fundament' op de BrinkFrans Custers (Ned) 'Het Fundament' op de BrinkFrans Custers (Ned) 'Het Fundament' op de Brink

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment