bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

07-07-2009

Diplomauitreiking vmbo-Groen – AOC-Oost, Twello – July 6, 2009

Filed under: Luuk = Lekker — bazbo @ 21:00

Mw. Douwes (van Luuks eerste jaar vmbo), E & LuukDe AOC band - met dhr Van Hal op sax!De AOC band - met dhr. Van Hal op sax! - Peter Gunn!Luuk & EDhr. Van Hal op sax!Toespraak van directeur dhr. VijnDhr. Koers komt zelfs met een KIP op het podium!Persoonlijke toespraak van klassementor dhr. SikkemaPersoonlijke toespraak van klassementor dhr. SikkemaPersoonlijke toespraak van klassementor dhr. SikkemaLuuk krijgt zijn diploma vmbo-GroenLuuk ondertekent zijn diplomaMw. Flamma feliciteert LuukLuuk ondertekent zijn diplomaProost, Luuk!Luuk en enkele jaargenotenKlassementor dhr. Sikkema & Luuk

Youtube:

De AOC-Oost Band (met dhr. Van Hal op sax!) – Rock Me, Baby – http://www.youtube.com/watch?v=QbuH_qoinZA

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment