bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

12-07-2009

Eindexamenfeest – July 11, 2009

Filed under: Fotogalerij 2007-2009,Luuk = Lekker — bazbo @ 15:14

Alles versierdDruk met voorbereiden in de keukenEen spaarvarken van Jolande en AarJan!Luuk en zijn studiebegeleider dhr. Riniahidhi, Marja, Jolande, au3 en ArieAarJan & ERobert bereidt het kooktoestel voorRobert bereidt de kebabballen en worstenAarJan & EMike & FreekKebabballen en worstenbazbo weet waar je een stoel moet neerzetten - bazbo knows where to place a chairRobert is druk met bereidenLuuk heeft binnen ook veel lekkers gevondenAnne, Gerard & GeraAuke, au3 & hidihiRobert, Arie & MarjaTailorHet lekkers binnenRobert & Gerard gaan nog even doorMike & DaanRobert & Aukehidihi, Tailor & au3Mike, Daan, Richard, Luuk & Freek

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment