bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

06-06-2010

Apeldoorn, 2010

Filed under: Apeldoorn — bazbo @ 19:49

Marktplein - Market SquareHoofdstraat - Main streetDe Grift, de natuurlijke beek die door het centrum van Apeldoorn stroomt - De Grift, a natural stream through the centre of ApeldoornHet Apeldoorns Kanaal en het 'Potlood' - The Apeldoorn Channel and the 'Pencil'Het belangrijkste gebouw van Apeldoorn, het 'Plato'-filiaal aan de Brinklaan - My local record shop at the BrinklaanHet Apeldoorns Kanaal bij ons vlak achter - The Apeldoorn Channel, very close to our homeHet Apeldoorns Kanaal, bij ons vlak achter - The Apeldoorn Channel, very close to our homeVijver langs de Kayersdijk (June 26, 2010)Near the Channel - October 17, 2010Apeldoorns Kanaal - Apeldoorn Channel - October 17, 2010Apeldoorns Kanaal - Apeldoorn Channel - October 17, 2010Apeldoorns Kanaal - Apeldoorn Channel - October 17, 2010Raadhuisplein - Town Centre Square - October 17, 2010

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment