bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

23-08-2010

Vrijgezellendag Arie & Jolande – 21 augustus 2010

Filed under: Fotogalerij 2010 — bazbo @ 09:25

Arie en Jolande gaan trouwen. Stom. Minder stom was hun vrijgezellendag.e De dames kregen een workshop visagie en de heren bezochten Fort Wierickerschans.

Jolande en ArieDiana en Jolande

De dames (foto’s door Jolande!):

de juf en Jolandede kleurtafelKarinNelde juf legt het uitKarin en NelEls, Diana & EEls, Diana & EEls, Diana & EE

De heren:

Arie wordt thuis overvallen (door Ronald)Arie in bijna vol ornaatFort WierickerschansFort WierickerschansFort WierickerschansEr komen nog meer verrassingen voor ArieArie en PeterArie als boswachter (houdt de kijker op de kop...)ArieEen rondleiding in Fort WierickerschansFort Wierickerschanszicht op Bodegraven vanaf Fort Wierickerschansrondleiding in Fort WierickerschansFort Wierickerschanszicht vanaf Fort Wierickerschanszicht vanaf Fort WierickerschansFort WierickerschansFort Wierickerschansrondleiding afgelopen

En dan weer samen:

terug in Schiedam: Jolande en ArieE & ArieArie in Rotterdamaanstaand bruidspaar op weg naar het eetcaféaankomst bij eetcafé 'Aan tafel'Diana, Els, Jolande, Karin & EDiana, Els, Jolande, Karin & ERonald, Jorn, Arie & EddieRonald, Jorn, Arie, Eddie, Diana, Els, Jolande, Karin & Eloempiaatjes met geitenkaas en honingkrokant gebakken sliptongetjesmet frietenfeestelijk toetje voor het aanstaand bruidspaarkoffie met cognacb, Ronald, Jorn, Arie, Eddie, Diana, Els, Jolande, Karin & E

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment