bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

14-02-2012

Kort verhaal

Filed under: Publicaties voor FOK! - 2012 — bazbo @ 20:42

Iemand las het manuscript van mijn nieuwe boek. In dat boek staan allemaal stukjes die ik hier en op een andere webstek plaatste. Het is een verzamelbundel. ‘Ik zal het niet meer hebben over de kwaliteit van je schrijven,’ zei de iemand door de telefoon. ‘Want die is hoog, dat weet je. Maar als ik het hele boek zo lees, dan merk ik dat na een verhaal of wat mijn aandacht verslapt. Ze zijn allemaal ongeveer even lang. Je zou afwisseling kunnen aanbrengen door af en toe ook een kort verhaal erin te stoppen. Dat houdt de spanning erin.’

Iemand las het manuscript van mijn nieuwe boek. In dat boek staan allemaal stukjes die ik hier en op een andere webstek plaatste. Het is een verzamelbundel. ‘Ik zal het niet meer hebben over de kwaliteit van je schrijven,’ zei de iemand door de telefoon. ‘Want die is hoog, dat weet je. Maar als ik het hele boek zo lees, dan merk ik dat na een verhaal of wat mijn aandacht verslapt. Ze zijn allemaal ongeveer even lang. Je zou afwisseling kunnen aanbrengen door af en toe ook een kort verhaal erin te stoppen. Dat houdt de spanning erin.’
Ik bedankte hem, hing op en ging schrijven.

Apeldoorn, januari 2012

Hier lees je ‘m op FOK!.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment