bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

14-05-2013

Keukenbrand – dinsdag 14 mei 2013

Filed under: Gastronomie - Gastronomy — bazbo @ 22:05

Dinsdagavond 14 mei heb ik de mooiste keukenbrand van dit jaar veroorzaakt!
Ik had een pannetje water met een scheut olie erin op het vuur gezet om pasta te koken en ging even het achtuurjournaal kijken en toen de mail beantwoorden en wat andere dingen op internet reglen. Na drie kwartier dacht ik: ‘Wat hoor ik toch in de keuken?’ Ik erheen, zag die pan en dacht: ‘[CENSUUR]!’ Gas uitgedraaid, deksel van de pan en WHOOOOOEEEEEEM! Grote uitslaande brand onder de afzuigkap. Deksel er weer op, lukte maar half, grote vlammen bleven uit de pan slaan. Deksel er nu goed op en pan naar buiten gebracht. Daar deksel eraf en … Whoooooooeeeeeesj, de hele buurt onder de rook …

P1140802P1140803P1140804

Voorlopig geen last van muggen …

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment