bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

25-01-2019

Draai hier al je vinyl uit je platenkast – vrijdag 25 januari 2019

Filed under: Muziek - Draai al je vinyl — bazbo @ 18:46bazbo 0414: Bruce Springsteen – Greetings from Asbury Park N.J.
De Vrouw had iets met Springsteen. Ik niet zo. Vind het niet slecht, maar ook niet zo wereldschokkend dat ik er wat van wil hebben. Kan me wel voorstellen dat een concert van de man een hele belevenis is. Dit is een alleraardigst album uit 1973. De Vrouw heeft een Europese herpersing uit 1975, gekocht bij FOX in Apeldoorn, destijds gevestigd aan de Hoofdstraat. Fijn. Zijn er hoogtepunten op dit album? Ik hoor ze niet. Maar slecht of wereldschokkend is het niet. Blinded By The Light is in 1980 nog gecoverd door Manfred Mann’s Earth Band op het album Chance. Of was dat For You? Kan iemand het ook maar iets schelen?

0414bazbo 0413: Lori Spee – Behind Those Eyes
Deze is van De Vrouw, laat dat duidelijk zijn. Toch valt het gebodene me zeker niet tegen. Mooi in elkander stekende liederen met fraaie arrangementen. Beetje soetzappig, dat dan wel weer. Dit is de allereerste Nederlandse persing uit 1980. Met hitje.

0413
• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment