bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

08-02-2019

Draai hier al je vinyl uit je platenkast – donderdag 7 februari 2019

Filed under: Muziek - Draai al je vinyl — bazbo @ 20:58bazbo 0452: The Three Degrees – The Three Degrees
Ik plaats deze foto’s ook op Instagram. Vanavond bovenstaande foto dus. Na nog geen twee minuten de eerste reactie: ‘Wow! Thanks for the love. Mwah :* Sxx’. Blijkt de leadzangeres van The Three Degrees te zijn. Leuk. Deze plaat is van De Vrouw. Zelf zou ik Dirty Ol’ Man en When Will I See You Again nooit kopen. Niet dat het slecht is, verre van. De Vrouw heeft een Europese versie, made in Holland, uit het jaar van verschijnen, 1973. Heerlijke disco en funk zoals disco en funk is bedoeld. En zingen kon ze, die dame op Instagram.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment