bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

19-05-2019

Draai hier al je vinyl in je platenkast – zaterdag 18 mei 2019

Filed under: Muziek - Draai al je vinyl — bazbo @ 07:40bazbo 0647: Billy Connolly – Anthology
Dit staat in het hoekje ‘cabaret’. Connolly is eigenlijk niet in een hoekje te duwen. Slechts een paar van zijn (folk)liedjes op deze verzamelaar uit 1978. Ik heb de eerste (en enige) Britse versie. Verder een paar van zijn ‘conferences’, voor zover je daar bij hem van mag spreken. Ik vind het lastig om te beoordelen, want ik kan zijn Glasgowiaans nauwelijks verstaan en zijn verhalen dus eigenlijk niet volgen. Maar de mensen in de zaal lachen, dus het zal wel leuk zijn. Lieve help, hoe komen we aan deze plaat? Ik denk dat ik hem heb gekregen voor mijn vijftigste verjaardag, die ik samen met een vriend in zijn achtertuin vierde in Gatley, bij Stockport, bij Manchester. Van twee andere Britse vrienden kreeg ik een stapeltje vinyl en dit was er volgens mij eentje van.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment