bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

10-08-2019

Het vuur ontketend (6)

Filed under: Publicaties voor FOK! - overig — bazbo @ 07:10

I

“Wat was dat nou, gisteren?” vroeg ze.
“Ik was mijzelf niet,” mompelde ik voor mij uit.
“Ben jij ooit jezelf dan?”
“Thuis. Als ik alleen ben. En soms op het werk.”
“Hoe komt dat? Wat maakt dat je je in de supermarkt op je gemak voelt?”
“Geen idee. Er zijn wel aardige collega’s.”
“Word je geil van die kassameisjes?”
“Er zijn er leuke bij.”
“Word je geil van mij?”
“Nee,” dacht ik. “Soms ben je heel aantrekkelijk,” zei ik.
“Hoe lang ben je zonder vrouw geweest?” vroeg ze.
“Veel te lang. Jaren.”
“Hoe langer je wacht, hoe langer het wordt.”
“Dat klinkt nogal logisch.”
“Ik bedoel: zou je met mij …?”
“Ik wil geen klant van je zijn, Muriël.”
“Dat ben je ook niet. Wij zijn mensen die werkelijk iets voor elkaar voelen.”
Voor ik het wist lag ik in haar decolleté te lurken. Zij had mijn gezwollen orgaan tevoorschijn gehaald. Steeds meer kleren lagen op de grond.
Ze had van die hoerige lingerie aan. Rood en zwart kant. Het deed me niets. Haar hand op mijn zak was andere koek.
“Zo, jij hebt snel een harde stang, hoor,” zei Muriël. Waar was dat voor nodig? “Maak je mij ook geil?” Was ze dat dan niet? Waarom deed ze dit dan?
Ik streek met mijn hand over haar bedekte boezem. Ze hielp even mee en verwijderde haar bustehouder.
“Best nog lekkere tetten, hè?” lachte ze. Van welke klant zou ze dat gehoord hebben? Van een blinde, dat was zeker. “Wacht,” zei ze. Ze stond op en ontdeed zichzelf van haar slip. “Kom, dan gaan we naar de slaapkamer.”
In de slaapkamer gleed mijn tong over haar tepels, haar navel, haar schaamheuvel en langs de opening waaruit ooit Kimberley moet zijn gekomen.


II

Godverdomme, kwam die zwerver even op een totáál verkeerd tijdstip langs. Het zou geen probleem geweest zijn als hij alleen maar langs was gekomen. Maar hij moest me zo nodig iets vragen. Geld. Geld, godbetert. Alsof geld iets goedmaakt in dit kutleven. Die vent verdiende het niet om te leven. Ik gaf hem een slag tegen zijn hoofd. Toen hij tegen de stoeptegels sloeg, zag ik bloed uit zijn kop wellen.


III

Ze wist hoe ze moest pijpen. Dat wel. Maar het was me te gevoelloos.
“Vind je het wel lekker?” vroeg ze tussen twee halen door. Ik wist niets anders te doen dan maar wat te knikken.
Haar tong ging tekeer. Ik staarde naar het plafond. Dat zou wel eens een verfje kunnen gebruiken. Muriëls mondbeweging werd stroever. Werd ze moe?
“Kom,” fluisterde ik. Ik pakte haar hand en trok haar naar me toe. Ze kwam bovenop me zitten. Met een handige beweging bracht ze me bij haar naar binnen. Als een gek begon ze me te berijden.
“En dit? Is dit ook lekker?” vroeg ze. Ik pakte haar bij haar heupen en gaf het tempo aan.
“Ah, jij houdt van lekker langzaam.” Ze keek me aan met een geile blik. Ik sloot mijn ogen. Dat was het nadeel van dit standje. Ik wilde haar niet aankijken. Toen ze eenmaal aan mijn tempo was gewend en het langzaam overnam, liet ik mijn handen naar haar borsten gaan. Die dansten als malloten voor mijn gezicht. Muriël werd oud en lelijk. Plots hield ze op met bewegen.
“Vooruit Johan,” zei ze. “Wees eens een vent en doe met me wat je écht lekker vindt.”
“Op je knieën, hoer,” zei ik maar niet. Ik duwde haar van me af en knielde achter haar. Ik pakte haar bij haar heupen. Gewillig drukte ze haar kont tegen mijn bekken. Ik hoefde niet te mikken; ik gleed zo naar binnen. Ik trok haar heupen naar me toe en beukte tegelijkertijd met mijn bekken naar voren. Toen trok ik me iets terug. En beuken weer. Ze reed mee. Ze hijgde, steunde.
“Oooooh! Johan!” klonk ze schor.
Ik zei niets, wierp mijn hoofd achterin mijn nek en verhoogde het tempo. Muriël ging iets rechtop zitten, met haar hand pakte ze me bij mijn middel en hielp ze mee. Ik verschoof mijn handen van haar heupen naar boven, graaide naar haar borsten en vond ze, meezwabberend met het ritme. Toen legde ik een hand op haar schouders en liet die in haar nek glijden. Ze kreunde. Vond ze dit lekker? Ik greep haar keel vast.
“Oh, ja!” siste ze. Ik verstevigde mijn greep in haar hals. Genoot ze van de hand op haar keel?


IV

Ik deed de deur van de badkamer open. Hij was niet op slot, dus ik nam aan dat ik naar binnen kon. Toen ik mijn eerste voet op de koude tegels zette, merkte ik dat er wel degelijk iemand aanwezig was. Ik keek in het hoekje waar zich de douche bevond. Door het halfdoorzichtige douchegordijn heen zag ik Kimberley. Ze stond met haar rug naar me toe, druk bezig haar lange blonde haren te wassen.
Mijn blik gleed over haar lichaam. Het stromende water en de stoom maakte haar bijna onzichtbaar. Ik zag de bolling van haar billen, haar ranke benen.
Lieve help, wat was ze mooi! Natuurlijk, ook als ze haar kleren aanhad, dan zag ze er bijzonder leuk en aantrekkelijk uit. Als haar prille schoonheid een voorbode was van wat nog moest gaan komen, dan zou ze over een paar jaar een begeerlijke jonge vrouw zijn.


V

– gleed zijn hand over de borst van zijn slachtoffer. Die rilde in de laatste momenten van de doodsnood. Zo gespannen als de zwetende prooi was, zo kalm ademde Franco. Vingers langs de keel, een hand die samenkneep. Daar ging je strottenhoofd. Als je heel stil was, kon je het horen verbrijzelen. En dan het gegorgel uit de mond. De flikkering van het streepje licht op het lemmet van het mes. Een zwaai. Soepel gleed het metaal door het zachte vlees van de hals. Bloed spoot in het rond. De demonische lach van Franco sneed door merg en been. En dat was pas het begin van –


VI

Ze had shampoo in haar haren. Langzaam stond ze het schuim in te masseren. Onwillekeurig draaide ze iets naar me toe. Onder haar geheven armen door zag ik een van haar meisjesborstjes met het stevige knopje erop.
Plotseling wilde ik haar beschermen. Dat idee had ik al wel vaker. Maar dat was op dat moment. Nee, nu wilde ik haar voor altijd veilig stellen. Dit mooie, jonge meisje, dat mag geen gevaar lopen. Iemand moet voor haar zorgen. Van haar moeder moet ze het niet hebben. Haar moeder, dat is óók een lekker wijf, maar die is in staat om haar dochter met zich mee te slepen de hoererij in.
Kimberley spoelde haar haren uit. Langdurig liet ze het water in haar gezicht stromen. Toen draaide ze de kranen dicht. Met een armbeweging deed ze het douchegordijn opzij. Daar stond ik.
“O, ben jij het, Johan?” vroeg ze, terwijl ze een arm om haar borstjes sloeg.
“Sorry, ik wist niet dat jij in de badkamer was,” zei ik onzeker.
“Stond je me te begluren?” vroeg ze ondeugend.
“Nee joh, natuurlijk niet,” zei ik, mezelf proberend te herstellen. “Ik zocht een handdoek.”
“De handdoeken liggen in de kast op de overloop, dat weet je toch.” Ze had snel een groot badlaken om zich heen geslagen en was nu bezig om een handdoek om haar hoofd te wikkelen.
Ooit zou ik Kimberley redden; dat wist ik nu wel zeker.


VII

Ik liet haar hals los en graaide weer naar haar heupen. Muriël liet zich met haar hoofd voorover in het kussen vallen. Plots voelde ik haar hand tussen mijn benen op mijn gespannen scrotum. Ze wist hoe ze een man gek moest krijgen. Was ze al klaargekomen? Ik had het nog niet gemerkt. Zou ze beroepshalve wel eens een orgasme hebben? Het kon me eigenlijk even niet zoveel schelen. Aan haar geluiden te horen lag ze te genieten.
Mijn bewegingen werden ruwer. Het zweet liep over mijn hele lichaam. Een trilling maakte zich van mij meester, beginnend bij mijn tenen, zich verspreidend naar alle ledematen en in mijn kop.
“Toe maar!” moedigde ze me aan. Dat was niet nodig. Ik trok me terug en legde mijn penis in haar bilspleet. Daar kwam het. Zonder iets te zeggen spetterde ik mijn zaad op haar rug en haar billen.


VIII

Die loser was even blijven liggen. Suffig bewoog hij zijn kop. Hij richtte zich op. Toen zag hij mij. Ik deed net of ik woest op hem af kwam. De zwerver probeerde op te staan, maar merkte dat hij uit zijn hoofd bloedde. Voorzichtig veegde hij door zijn vettige haren. Bloed zat aan zijn handen. Ik schreeuwde nog iets naar hem. Wankelend wist hij overeind te komen. Als in een slechte film maakte hij zich uit de voeten. Ik had hem iets na moeten gooien. Een stoeptegel of zo.


IX

Muriël greep op het nachtkastje naar een doos tissues. Met een handige beweging veegde ze haar boel schoon. Toen liet ze zich op haar buik vallen. Zou ze nog iets van mij verwachten? Ik ging naast haar op mijn zij liggen en keek in haar gezicht. Ze had haar ogen gesloten. Er zat nog een blosje op haar wangen.
“Oh, Johan,” fluisterde ze. Was ze nou nóg geil of wéér geil? “Ik ben nog nooit zo goed genaaid, geloof me.”
Ik draaide me op mijn rug. Ze bleef een hoer. Het viel me nog mee dat ze er geen geld voor vroeg.
“Oeh,” kreunde Muriel. “Oeh, ik ben zo blij dat je terug bent gekomen.”
“Gekomen ben ik wel,” glimlachte ik. “Alleen niet terug,” dacht ik erachteraan. “Ik ben nog steeds daarginds.”

Hier lees je ‘m op FOK!.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment