bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

10-08-2019

Het vuur ontketend

Filed under: Publicaties voor FOK! - overig — bazbo @ 07:19

Dit was een serie die tuvokki en ik schreven in 2011.
Dit keer hadden we het hele plot vooraf uitgedacht en vervolgens uitgewerkt. Al schrijvende stelden we her en der dat plot bij. Toen de hele serie was uitgeschreven, vroegen we de eindredacteur van de columns van FOK! of we het mochten plaatsen onder een pseudoniem. Hij stond het toe en wij drieën waren de enigen die wisten dat Johan Huiskamp niet bestond. Het aardige van de serie is dat in het begin de hoofdpersoon best een aardige vent lijkt, maar gaandeweg ontpopt hij zich steeds meer als een pychopatische seriemoordenaar.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment