bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

11-06-2020

Bas, Willem, Aad en ik – 10 juni 2020

Filed under: BWi&A BWA&i BAW&i ABW&i — bazbo @ 05:45

Bas:

Tja,  

Het is overal wat, Reinier. Stelt allemaal niet zo veel voor als je het vergelijkt met wat deze gast te vertellen heeft. Niet te overtreffen.
Ik weet alleen niet op welke melodie je het zou moeten zingen. Op welke melodie je De Trein naar Emmeloord zou moeten zingen, weet ik overigens ook niet. (Waarom is ‘naar’ trouwens met een kleine letter?)
Dat moet je tijdens onze eerstvolgende ontmoeting in levenden lijve maar eens voorzingen. Dat betekent dus dat onze eerstvolgende ontmoeting in levenden lijve niet alleen moet plaatsvinden in levenden lijve, maar ook in een gelegenheid waar zich een piano, Hammond, klavecimbel of ander toetsenapparaat (uitgezonderd: typmachine, calculator, computer, telex) bevindt.
Toch een fijn koffie-uur gewenst.  
Mijn hemel en groeten,    

de b

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment