bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

11-01-2021

Bas, Willem, Aad en ik – 10 januari 2021

Filed under: BWi&A BWA&i BAW&i ABW&i — bazbo @ 17:54

Bas:

Mijne, ook heren,

Groot was mijn vreugde toen ik eergisteren een nieuw werk van de heer Bierman mocht ontvangen. Waarvoor dank!
Ik herinner mij terdege dat ik iets zou organiseren als het moment daar was en we elkaar in levenden lijve kunnen treffen. Welnu, zover is het nog niet en het ziet ernaar uit dat het de komende drie weken ook niet nog niet zal zijn. Balen.

Laten we daarom het goede voorbeeld van heer Bierman volgen en pennenvruchten met elkaar delen, in de hoop dat het kan uitmonden in een voorleesvoorstelling die zijn wiedeweerga niet kent. Niet dat ik ooit een wiedeweerga heb gekend, maar wat niet is, dat is niet, zoals mijn goede moeder altijd zei en zij zei altijd en ik kwam er nooit tussen. Dus.

Fijn dat we tijdens een slotneer nog tijd weten te vinden om productief te zijn. Ik daag u uit!

Zelf maakte ik enkele goede voornemens. Ziet u hier. Waarmee ik de parel van heer Bierman ruimschoots niet heb overtroffen.

Ten slotte wens ik u alsnog een gelukkig en gezond nieuw jaar toe. Of het beter wordt, moeten we allemaal nog maar eens zien.
Graag uw reactie.

Met groet,

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment