bazbo – de wereld van Bas Langereis

Bas Langereis leest u voor!

02-02-2023

Zitplaats (#zkv)

Filed under: Publicaties voor FOK! - 2023 — bazbo @ 01:00

De man wisselt nu voor de derde keer van zitplaats. Hij snuift, graait in zijn rugzak zonder iets eruit te halen en staat dan voor de zoveelste keer op. Hij laat zij tas op de bank staan en baant zich een weg naar voren. Zachtjes bespreekt hij iets met de buschauffeur. Dan gaat hij weer terug naar achteren. Hij heeft de capuchon van zijn hoodie over het hoofd. Het wit van zijn grote ogen steekt af bij de glimmend donkerbruine huid in zijn gezicht. Hij pakt zijn rugzak van de bank en gaat op weer een andere plek zitten. Daar haalt hij een laptop uit de rugzak, die hij open klapt en vervolgens weer dicht en weer open. Onrustig schuift hij heen en weer op zijn plek.
Ik wil wil van alles van hem weten, maar de bus stopt bij mijn halte en ik stap uit.


Apeldoorn, januari 2023

Hier lees je ‘m op FOK!.

• • •
 

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment